På och vid sidan av vägen

Grymma uppdrag från Honda MC. Mässmaterial, broschyrer och butikskampanjer avlöser digitala banners och annonser med matiga kampanjbatterier. Kul, spännande och snabbt. 

Underhållande lokal radio

Konceptutveckling av Borås nya kommersiella radiostation PulsFM 104,1 Mhz. Från namnidé, logotyp och grafisk profilering till strategier, annonser och marknadsföringskampanjer.

Skönaste plaggen

Vi designar print, skapar nyhetsbrev, kampanjer och innehåll åt varumärket Inone som säljer Jumpsuit och andra sköna kläder på nätet. Besök dem gärna på inonestore.se

Riktade kampanjer

Ett av de senaste uppdragen för Ernst Alexis - skjortmakaren från Aplared med över 100 års traditioner i branschen - är en kampanjserie med riktade budskap blandat med skön image.

Framtidens handel

På uppdrag av Högskolan i Borås och Swedish Institute for Innovative Retailing designade vi en tolkning av forskares tankar och studier kring framtidens spännande handel.

Från design till image

Med ansvar från profil och labelkoncept till design och image arbetar vi med Nautic XPRNC, uppstickaren bland maritima varumärken. Senaste arbetet: Imagekatalog 2016.

Ett riktigt äventyr

Resultatet av visionsarbete med uppdrag att utveckla reseanledningen som dubblar Borås turism blev Adventure Borås - Norra Europas bästa och mest spännande äventyrsland. 

Logotyper genom tiderna

Vi kollade i arkivet och plockade fram några logotyper som vi är stolta över att ha designat. Adrian Hammond, BoråsBorås, Avalon Hotel, Ernst Alexis och Borås City är några. 

Filmfestival

Spännande uppdrag från Familjevårdsstiftelsen innehållande allt från profil till marknadsföring av projektet Driving Us Crazy, International Film Festival, Stora Teatern Göteborg.

Perfekta gåvor

En inspirerande sommarkatalog tillsammans med ett smart koncept för kommunikation till Mickson, som erbjuder promotionprodukter och presenter till företag, kunder och medarbetare.

Godaste webben

Webb som verktyg till återförsäljare och kunder - med inspiration, information och säljargument - åt Bregmos som erbjuder gott och färskt förpackat godis med budskap.