Lyckad marknadsföring handlar om mod

Vår reklam & design

Den gemensamma nämnaren för alla våra uppdragsgivare är modet att våga. Några vi gärna berättar om är Avalon Hotel, BoråsBorås, Bregmos, Mogihome, Friidrotts-SM, Ernst Alexis och Nautic Experience. 

Avalon hotel & resto

Ett prestigefyllt uppdrag att ta fram ett helt nytt hotellkoncept inför öppningen av Avalon Hotel i Göteborg. Från logo, profil och positionering till webbdesign, annonser och menyer.

Borås borås

Strategisk satsning där staden och näringslivet i samarbete ska få Borås att utvecklas. Vi deltog i utvecklingsarbetet från början och har jobbat med att kommunicera andan till alla inblandade.
 

Bregmos

Med egen chokladfabrik, tillverkar och förpackar Bregmos från Borgstena godis med budskap. Vårt arbete innefattar bland annat kataloger, webb, kampanjer, förpackningar och strategier.

Ernst Alexis

Anrikt kvalitetsskjortvarumärke från Aplared med grunden i bröderna Petterssons historiska bakgrund inom konfektionsbranschen. Vi jobbar strategiskt med identitet, katalog och webb mm.

Friidrotts-sm i borås

Arrangörerna för friidrotts-sm gav oss uppdraget att arbeta fram en tydlig profil att kommunicera med. Från logotyp och grafisk profil till ett helt marknadsföringskoncept, inklusive reklamfilm.

Mogihome

Heminredningsvarumärke åt vilka vi utvecklat såväl namn och  förpackningskoncept som att kreativt ansvara för och producera kataloger, webb, butiksmaterial och design för mässor.

Nautic XPRNC

Vi har byggt upp varumärket Nautic XPRNC från grunden med namn, logotyp och profil, samt produktdesign för kollektioner med ansvar att utveckla image- och produktkataloger.